ZSUK CSILLA terapeuta és tréner
MIBEN TUDOK segíteni?

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

Az alábbi területeken tudok hatékony és gyakorlati segítséget nyújtani, ha:

allergiában (por, pollen) szenvedsz,
Kezelt klienseim csak annyit mondtak, ha tudták volna hamarabb, hogy létezik egy ilyen módszer, amely akár 5 alkalom után megszünteti vagy jelentős mértékben csökkenti a szenvedésüket, nem gondolkoztak volna egy percet sem, hogy kipróbálják. Legsikeresebb kezelésem, amikor az asztmától szenvedő, sóbarlang után fotelben ülve 3 órát aludni alig tudó, allergiásom tünetei teljesen megszűntek.
elakadtál életviteledben,
Sokszor csak egy aprócska lendítésre van szükségünk ahhoz, hogy megugorjunk bizonyos élethelyzeteket. Ha úgy érzed megrekedtél az élet valamely területén keress bátran, hogy együtt kibillentsük a mérleg nyelvét jó irányba.
párkapcsolati problémáid vannak,
Ki ne ismerné ennek problémáit akár közelről akár távolabbról is, egyszerűen csak baráti tanácsadóként. Barátok, családtagok, munkatársak, kollégák elláthatnak minket hasznos tanácsokkal, de érintettként nem biztos, hogy reális és indulatmentes megoldást kínálnak számunkra. Én, mint szakember, külső személőként, elfogulatlanul nézek rá a probléma gyökerére és próbálok segíteni.
férjed, feleséged, barátod, szülőd bántalmaz,
NEM VAGY FELELŐS AZÉRT, HOGY BÁNTALMAZNAK! JOGOD VAN A BIZTONSÁGHOZ!
Magyarországon minden 5. nő (de nem csak nő) legalább egy partnerkapcsolatában rendszeres testi erőszakot szenved el. A verés, ütés, rúgás, nemi erőszak gyakran a gyerekek szeme láttára történik. Van úgy, hogy fel sem kell emelnie a kezét a bántalmazónak ahhoz, hogy bántsa a társát, gyerekét: szavakkal legalább olyan fájdalmat okozhat, mint az öklével. De ennek nem kell így lennie……

Hívj:
- Ha nem érzed magad biztonságban a párkapcsolatodban,
- Ha tartasz a partneredtől,
- Ha erőszakosan viselkedtél, és változtatni szeretnél,
- Ha bántottad gyermeked, vagy
- Ha téged bántottak gyermekként    
- betegséged okára szeretnél rálátni és továbblépni, Szinte már közhely, de mégis nagyon fontos, hogy betegségeink oka lelki eredetű. Ha megtaláljuk, hogy milyen megrázkódtatás okozta életünkben betegségünket, megszüntethetjük, vagy könnyebbé tehetjük annak elviselését.
- szeretnéd fejleszteni az önbizalmad vagy kommunikációs készséged,
Mindannyian gyermekként jöttünk a világra és óvó-védő szüleink akaratlanul szóltak ránk tanító szándékkal: „Ne tedd ezt, ne tedd azt! Ne így csináld, úgy csináld!” Majd az óvodában, iskolában a társaink, nevelőink előtt talán nem azt a teljesítményt nyújtottuk amit vártak tőlünk, ezért rengeteg kudarcélményt éltünk meg. Ha hozzám fordulsz, segítek ezek feldolgozásában úgy, hogy közben egy védett környezetet biztosítva megélheted és begyakorolhatod azt, hogy magabiztosan, kommunikatívan lépj bárki elé.
- függőségben, szenvedélybetegségben szenvedsz,
Legismertebb  függőségek az alkohol és drog. Ezen kívül azonban számos más függőség is létezik, mint a társfüggőség (párkapcsolati függőség), ételfüggőség vagy a mai kor divatja szerinti shoppingolás, túlzott internetezés, testedzés.
- gyermekvállalással, válással vagy gyásszal kapcsolatos problémáid vannak,
Fiatalon veszítettem el a szüleim, így a gyász korán beköltözött életembe. Ezt követte  válásom, ami szintén gyászmunka, a be nem teljesedett kapcsolat elvesztésének a gyásza. Hétköznapi emberként bele sem gondolunk, hogy a szülővé nem válás (a gyermektelennek lenni érzése is) egyfajta gyászmunka. A „Miért? Miért pont velem? Miért Én?” kérdések után a düh és a harag érzése majd az azt követő depresszív hangulat természetes velejárója a Gyásznak. Egy darabig. Amennyiben nem tudunk túllépni ezeknek az érzéseknek a hatalmából, megrekedt ez a folyamat, akkor van szükség  külső segítségre.
- nehéz elfogadnod saját nőiséged/nőiességed, férfiasságod, homoszexuális vagy,
A mélyben, vagy más néven tudatalattiban  rengeteg  ok húzódhat ezen probléma mögött. Akár családrendszerben  lévő gond, akár fogantatásodtól személyiségfejlődésedig alakult rendellenesség is okozhatja. Együtt mind családállítással, mind NLP-vel erősítjük az Elfogadást és az Önbizalmad.     
- munkahelyi problémáid vannak,
A munkahelyi problémák mögött nagyon sokszor családrenszerbeli gondok húzódnak, csak nem tudunk róla. Attól, hogy rávilágítunk ezekre a problémákra, még nem fog egyszerűen magától megoldódni, be is kell építeni azt a mindennapjainkba, a személyiségünkbe.  
- döntéshelyzetben vagy és dilemmázol,
Mentortechnikáimmal olyan segítséget tudok nyújtani, amelyek felhozzák a mélyen bennünk lévő megoldások lehetőségét, de mivel nagy nyomás alatt vagyunk egy ilyen helyzetben, ezért nem férünk hozzájuk.
- visszatérő élethelyzeteid vannak,
Sokszor azon kapjuk magunkat, hogy már megint ugyanabba a helyzetbe kerültünk, mint pár évvel ezelőtt és ugyanazt a hibát követjük el. A családállítás módszerével segíthetünk ezeknek a tudat alatt  átvett mintáknak a feloldásában, melyek akár generációkon keresztül ismétlődtek eddig. Azzal, hogy ezek a minták felszínre kerülnek, tudatosodnak, majd megtapasztalva más mintákat felülíródnak bennünk és megszűnnek az ismétlődések.
- Te magad látássérült vagy,
vagy  hozzátartozód az és kérdéseid, problémáid merültek fel. Saját magam is érintett vagyok a témában, ezért teljes hitelességgel tudom megosztani tapasztalataimat. Rehabilitációs mentorként és mentorszülő hálózati tagként elkötelezett híve vagyok a látássérültek problémáinak megoldásában, társadalomba való beilleszkedésük megsegítésében, legyen szó felnőttről, gyerekről egyaránt.
- vagy egyszerűen csak szeretnéd megbeszélni
a múlt/jelen/jövő felmerülő kérdéseit egy szakemberrel, aki rávilágít új nézőpontokra.

Szeretettel várom hívásod, hogy egyénre szabott módszereket alkalmazva Veled együtt keressük meg a megoldásokat nehézségeid feloldására!

Adj esélyt magadnak a változásra!

© 2022 zsulcsilla.hu. All Rights Reserved. Powered by NeterNET